De Gehandicapten Raad Doesburg neemt afscheid van oud gedienden


Tijdens een gezellige samenkomst nam de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg afscheid van drie mensen die zich jarenlang vol hebben ingezet voor de stichting en deze hun beste krachten gegeven hebben.

Eerst noemen we Henny Henrix, jarenlang secretaris en ook nog geruime tijd plaatsvervangend voorzitter. Per 1 april had hij de pen van de secretaris al over gegeven en deed een forse stap terug. Hij had tot einde van dit jaar als bestuurslid willen blijven maar kwam erachter dat hij toch niet aan alle dingen die hij wilde ondernemen toekwam. Daarom heeft hij de knoop door gehakt en nu afscheid genomen.

Gina Drent, oud voorzitter en sinds 2016 een gewaardeerd werkgroep lid bij ons scholen project, begon de oude garde te missen. Er was immers al een nieuwe penningmeester en nu ook de secretaris vertrok, besloot ook zij de SGRD vaarwel te zeggen. Ze mist de oudgedienden, wat begrijpelijk is. Maar veel in het leven is nu eenmaal aan verandering onderhevig.

Als laatste vertrekt bestuurslid Alie Mulder. Al geruime tijd had zij het gevoel door drukke privé bezigheden de Gehandicaptenraad niet de aandacht te kunnen geven die het nodig had. Daarom heeft ook zij, na rijp beraad, de knoop doorgehakt. Het is overigens voor geen van drieën een licht besluit geweest en de SGRD weet ook zeker dat voor alle drie geldt dat de Gehandicaptenraad een hoofdstuk in hun leven zal blijven waar ze met plezier op zullen terug blijven kijken.

Tot slot willen alle leden van de SGRD hen alle drie hartelijk bedanken voor alle inzet die zij door de jaren heen getoond hebben voor de Gehandicaptenraad van Doesburg en hen veel succes wensen met nieuwe bezigheden en uitdagingen die zij ongetwijfeld nog op hun pad gaan vinden.

 

Naar boven!
 

Weergaven: 191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.