De SGRD begroet nieuwe bewoners Doesburg


Vanavond begroette Doesburg tweehonderd nieuwe bewoners. De inloop bestond uit een groot aantal stands door het hele stadhuis en, omdat veel Doesburgse verenigingen en andere initiatieven zich aan hen wilden voorstellen, ook nog een grote tent vol kramen.

De Gehandicapten Raad van Doesburg, die zich al jaren inzet voor de mensen met een beperking in onze mooie Hanzestad, wilde zich uiteraard ook bij de nieuwe bewoners bekend maken. Daarom stonden wij in de tent, met een tafel vol informatiemateriaal over waar de SGRD zich zoal voor inzet.

Dit leidde tot leuke gesprekjes en geïnteresseerde vragen. Ons schoolproject en de jaarlijkse schootmobieltocht wekten veel belangstelling. Maar de SGRD doet natuurlijk veel meer dan dat alleen en kan niet zo snel allemaal besproken worden. Daarom hebben we diverse visitekaartjes uitgegeven om op een later tijdstip op vragen in te gaan. En voor iedereen die met ons in gesprek wil, neem gerust contact met ons op, per mail of telefoon. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor nieuwe Doesburgers, maar voor alle Doesburgers.

Weergaven: 437

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.