De SGRD Drive-in


Het duurt nog even, maar noteer de datum 9 oktober 2019 alvast op uw kalender. Dan houdt de SGRD een Drive-In middag in het Meulenhuus, Bergstraat 48 Doesburg, voor alle gehandicapten en/of chronisch zieken en hun eventuele begeleiders, van Doesburg e.o.

Bent u afhankelijk van een hulpmiddel, geen probleem, deze locatie is goed toegankelijk. Wel zouden we een aanmelding zeer op prijs stellen, zodat we vooraf ongeveer weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. Zij die inschrijven hebben in ieder geval toegang, voor andere is het vol-is-vol. Voor de aanmelding kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Wat gaan we deze middag doen?
In deze landelijke week van de toegankelijkheid bieden we ons jaarlijkse toegankelijkheidsrapport aan het college aan. Er wordt een leuke film vertoont en verder is er voldoende mogelijkheid om allerhande vragen te stellen aan de leden van de SGRD. Natuurlijk zorgen wij voor de koffie/thee en dergelijke.

De website van de SGRD tikt hiernaast af naar woensdagmiddag 9 oktober om 14.00 uur, dan beginnen we maar u kunt al naar binnen vanaf 13.30 uur.
Iedereen met een scootmobiel, rolstoelfiets, rollator of ander hulpmiddel kan eventueel naar binnen rijden.

Toegang is, uiteraard, gratis net als de koffie en thee. Wij hopen velen van u die middag te mogen begroeten en er een gezellige middag van te maken.

.

Weergaven: 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.