Drive-in voor mensen met een beperking


Op woensdag 3 oktober organiseert de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg e.o. een drive-in voor iedereen die gebruik maakt van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een scootmobiel, driewielfiets, rollator of rolstoel.

De drive-in wordt gehouden in de sporthal op Beumerskamp op woensdag 3 oktober. De film wordt voorafgegaan door de uitreiking van ons jaarlijks Toegankelijkheidsrapport aan de wethouder. Het rapport handelt dit jaar over de situatie in de wijken Noordelijk en Zuidelijk Molenveld en de Ooi voor mensen met een beperking.

De inloop voor de drive-in begint woensdag 3 oktober om 13.00 uur. Er staat dan koffie en thee voor u klaar en om 13.30 uur beginnen we met het uitreiken van het toegankelijkheidsrapport. Aansluitend zal de film starten, welke film houden we nog even in het midden maar de bedoeling is dat u aan het eind met een grote lach op het gezicht de sporthal weer verlaat.

Toegang en consumptie is gratis. Wel zouden wij graag zien dat u zich vooraf aanmeld, dit in verband met de catering.

Dus bel met Jelle Berends, 06 38681047
of mail met voorzitter@gehandicaptenraaddoesburg.org
Of vul het onderstaande formulier in en kom woensdag 3 oktober tussen 13.00 en 13.30 naar de sporthal Beumerskamp en geniet met ons van een gezellige middag ter ere van de week van de toegankelijkheid!

Hier kunt u zich inschrijven voor de Drive-In

 

 

Weergaven: 56

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.