Geen scootmobiel tocht in mei 2021 (UPDATE)


Corona speelt in ons leven nog altijd een grote rol. Zolang we niet zijn ingeënt tegen het virus moeten we allemaal heel erg voorzichtig zijn.

Dat geldt uiteraard ook voor de SGRD en daarom hebben we het moeilijke besluit moeten nemen om ook in mei 2021 geen scootmobiel tocht te rijden. Dat is een domper voor ons, maar natuurlijk ook voor u. Want wat verlangen we erna om weer heerlijk met z’n allen op stap te gaan!

Nadat in 2020 samen met de scootmobielttocht onze viering van het jubileumjaar al niet door konden laten gaan, wilden we dat in mei 2021 alsnog inhalen. Echter, door de lange duur van de crisis en het uitlopen van de vaccinaties is de organisatie hiervan in mei niet mogelijk.

De SGRD hoopt dat het vaccinatie proces nu een snelle vlucht zal nemen en dat Nederland in juni, juli beschermd zal zijn tegen Covid 19. Want in dat geval willen wij ergens in de laatste twee weken van augustus, of uiterlijk in de eerste week van september toch nog een tocht gaan organiseren aangevuld met de feestelijkheden die we voor ons jubileumjaar bedacht hadden.

Wij houden u op de hoogte!

 

De scootmobieltocht wordt nu op 25 augustus 2021 verreden, zie ook Inschrijven Scootmobieltocht.

Weergaven: 93

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.