Gemeenteraadsverkiezingen maart 2022

Nadat de SGRD de politieke partijen in Doesburg in september had gevraagd om hun verkiezingsprogramma voor de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen kwam van enkele partijen de toezegging om deze ons toe te sturen wanneer deze gereed waren.

CDA overhandigd VerkiezingsprogrammaHet CDA kwam naar de SGRD met de vraag om het programma te overhandigen met een korte toelichting en een fotomomentje. Dit vonden wij een bijzonder leuk initiatief en vrijdag 6 januari was het moment dan daar. Niet buiten zoals gepland, maar door de onverwachte regen en hagelbuien toch maar binnen met een kopje koffie.

De SGRD wil het CDA hartelijk danken en we hopen van harte al snel nog meer verkiezingsprogramma’s van de andere partijen te mogen ontvangen.

 

Overigens gaat de SGRD de programma’s van de verschillende partijen niet met elkaar vergelijken en geven we ook geen stemadvies. We oordelen ook niet over de verschillende programma’s. We analyseren de programma’s per partij op punten die voor onze achterban van belang (kunnen) zijn. Aan de hand hiervan kunnen de mensen een weloverwogen besluit nemen op welke partij men gaat stemmen. Hiermee hoopt de SGRD haar steentje bij te dragen om de opkomst bij de stembus te verhogen.

 

Bezoeken: 79

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.