Mobiel Service Punt van WMO Leverancier Kersten


Allereerst wilt de SGRD uitspreken blij te zijn met de geluiden die er binnen komen over de nieuwe leverancier van WMO hulpmiddelen in Doesburg, Kersten. Iedereen van het bedrijf, van de telefonistes tot de monteurs die bij u aan de deur komen, zijn vriendelijk en leveren een goede service. Zelf heeft de SGRD goed contact met de vestigingsmanager in Heteren.

Wel leefde er een dringende vraag bij onze achterban, dat er weer een mobiel service punt zou komen waar men terecht kan met de kleine mankementjes aan het hulpmiddel. Daarom heeft de SGRD deze vraag bij het laatste bezoek aan Kersten voorgelegd en er werd gelukkig heel positief gereageerd. Ons werd verzocht dit bij de gemeente voor te leggen wat we natuurlijk in het belang van Doesburgers met hulpmiddelen graag doen.

De SGRD is blij te kunnen aankondigen dat het Mobiele Service Punt nu weer terug komt en wel iedere laatste dinsdag van de maand, van 10.00 uur tot 12.00 uur op de Turfhaven. Dinsdag 26 oktober is de eerste keer dat de servicebus van Kersten naar de Turfhaven komt en het plan van de SGRD is om de monteur een warm welkom te geven.

Dus hebt u een probleem met uw hulpmiddel kom dan de laatste dinsdag van de maand tussen tien en twaalf uur naar de Turfhaven waar u weer snel op weg geholpen wordt!

 

Weergaven: 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.