Mobiliteit – Kersten hulpmiddelen leverancier


Sinds juni 2020 is de firma Kersten de leverancier voor hulpmiddelen in Doesburg. Het was een lastige tijd om op te starten, door corona was het moeilijk om in direct contact met de mensen te komen.

Toch is Kersten erin geslaagd om een ronde door Doesburg te maken en alle scootmobielen, rolstoelen, fietsen en verdere hulpmiddelen een korte check te geven en ze van Kersten stickers te voorzien.

De SGRD heeft inmiddels via de vestigingsmanager een goed contact met Kersten en wanneer er zaken scheef lopen kan de Gehandicapten Raad aan de bel trekken. Er is ook toegezegd dat er bijvoorbeeld met de scootmobieltocht een service wagen van Kersten mee zal rijden, zodat we verzekerd zijn van adequate hulp bij mogelijke problemen met de scootmobielen.

Op de dinsdag is het overigens mogelijk om in Heteren te komen proefrijden op een scootmobiel. Hier moet natuurlijk wel eerst een afspraak voor gemaakt worden, daar kunt u het bekende telefoonnummer voor bellen wat u ook gebruikt voor aanmelden van reparaties, 088 5509010.

Dan hebben we nog wat Accu instructies voor uw scootmobiel. Hiermee kunt u de accu’s in een zo goed mogelijke staat houden.

Verder is er bij Kersten de mogelijkheid om tijdelijk een hulpmiddel te lenen/huren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid zoals te zien is in deze folder: Kersten_Hulpmiddelen_-_Overzicht_hulpmiddelen_uitleen

 

Weergaven: 396