Mobiliteit – Mobiel Servicepunt van RSR


Wanneer u via een WMO-indicatie een hulpmiddel ter ondersteuning van uw mobiliteit in bruikleen heeft, komt er bij problemen en/of onderhoud een monteur bij u aan huis. Maar wist u dat RSR ook in Doesburg een mobiel servicepunt heeft?

Iedereen kan terecht bij de bus van RSR, voor service, advies, klein onderhoud en kleine reparaties van uw hulpmiddelen. Als u daar heen wilt gaan, bent u van harte welkom, een afspraak maken is hiervoor niet nodig. U kunt gewoon aankomen en dan onder het genot van een kopje koffie in gesprek gaan met de deskundige medewerkers waarbij u uw vraag of probleem kunt voorleggen. Bij mooi weer wordt er een luifel uitgezet vanaf de bus, maar wordt het weer allemaal wat guurder, dan worden er ook nog zijkanten aan deze luifel gezet voor wat meer bescherming tegen de elementen.

Mensen die zonder WMO indicatie een hulpmiddel gebruiken, kunnen overigens ook bij de bus terecht. Wel wordt er dan voor de reparaties een vergoeding in rekening gebracht.

Zoals vermeld, de medewerkers die u van dienst zijn bij het servicepunt zijn zeer ervaren. In Doesburg staat iedere oneven week op dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 12.00 uur de altijd goed gemutste Susanne voor u klaar op de parkeerplaats van de Kloostertuin.
U bent van harte welkom!

Dus vraagt u zich af of de banden van uw scootmobiel wel de juiste spanning hebben, bent u bang dat de remmen van uw rolstoel niet functioneren zoals ze eigenlijk zouden moeten, zit het handvat van uw rollator los? Maar vindt u het niet nodig om RSR daarvoor aan huis te laten komen? Kom dan gerust op een dinsdag ochtend naar de Kloostertuin en Susanne kijkt er graag voor u naar.

Weergaven: 232