Scootmobieltocht 2019


Op woensdag 15 mei was het dan zover. Vanaf half één verzamelde zich een groep van 25 deelnemers, verkeersregelaars, medewerkers van het Rode Kruis, de servicewagen van RSR en vele andere vrijwilligers zich bij 0313 en om één uur gingen we op pad.

De tocht leidde via goed begaanbare wegen ons Doesburg uit, richting Ellecom Waar we het bos in gingen. Daar volgden de zeer goed begaanbare paden naar de Carolinahoeve waar een goed verzorgde stop werd gehouden met koffie, thee en gebak. Even lekker genieten in het zonnetje die ook dit jaar tijdens de tocht weer volop scheen. Daarna weer via De Steeg terug naar Doesburg, waar we om 17.00 uur weer aankwamen bij 0313. daar stonden de verfrissende drankjes en schalen met hapjes klaar om even lekker bij te komen. Ook werden daar de herinneringen aan de tocht weer uitgedeeld, mooie glimmende medailles met de datum van deze toch wel zeer geslaagde tocht.

De tocht is vlekkeloos gelopen en de deelnemers en vrijwilligers hebben weer enorm genoten. Wat we alleen heel erg jammer gevonden hebben in de voorbereidingen is dat we dit jaar niet iedereen hebben kunnen bereiken. Gemeente Doesburg mocht, in verband met de nieuwe privacy wet, dit jaar helaas geen uitnodigingen meer versturen. We hebben zoveel mogelijk posters gehangen en flyers verspreid en ook via (sociale) media de tocht aangekondigd, maar verschillende mensen hebben dit toch gemist. Daarom is onze oproep aan iedereen die de tocht kent het zoveel mogelijk door te geven aan mogelijke deelnemers. Want er hadden nog meer mensen dit jaar kunnen genieten van een mooie tocht!

De foto’s van deze tocht vind u hier Foto’s Scootmobieltocht 2019

Misschien iets om vast in uw agenda te zetten, de volgende tocht is op 13 mei 2020. En dit wordt een bijzondere tocht vanwege het 20 jarige jubileum van de SGRD.

Bezoeken: 34

2 gedachten over “Scootmobieltocht 2019

  1. Het was weer super georganiseerd en erg gezellig ik vindt ook fijn om Angela weet ontmoeten we hebben vorige jaar vriendschap gesloten bij stichting Gehandicaptenraad Doesburg 2018 met scootermobiel tocht en mijn zoon Manuel en Marianne Peeters vondt in 2019 ook ontzettend gezellig….. Toran heeft geen briefje in gevuld gisteren omdat de thuiszorg bij thuis kwam.om.16.45 maar hij wilt in 2020 wel graag mee rijd een hij woont (****************************************) heeft Toran gezegt .
    (aangepast i.v.m. privacy)

    1. Fijn dat het goed bevallen is, de personen die de tocht hebben voorbereid zijn hier heel blij mee.
      Toran krijgt natuurlijk ook gewoon een uitnodiging voor de volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.