Scootmobieltocht 2019

Op woensdag 15 mei a.s. is het weer zover. Dan organiseert de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg e.o. zijn jaarlijkse scootmobieltocht. Er is ook dit jaar wederom een mooie route voor u uitgestippeld.

Woensdag 15 mei vertrekken we om 13.00 uur bij 0313, De Linie 2. Verzamelen vanaf 12.30 De route zal ons, Doesburg uitleiden en over goed begaanbare fietspaden richting Ellecom brengen, waar we de bossen in gaan. Via goed verharde fietspaden komen we bij de Carolinahoeve voor een tussenstop met koffie en gebak. Het eindstation van deze tocht is wederom restaurant Grotenhuys, waar de deelnemers van vorig jaar nog van zullen weten hoe gastvrij wij daar onthaald zijn.

U kunt zich vanaf nu opgeven via het onderstaande inschrijfformulier of de onderstaande contactgegevens. Dat is noodzakelijk voor ons, aangezien bijvoorbeeld de diverse locaties graag van te voren willen weten op hoeveel personen ze moeten rekenen. Voor u geldt dat wanneer u zich tijdig, (t/m 10 mei 19.00 uur) opgeeft, u na afloop een mooie herinnering ontvangt. Voor deze tocht geld: vol = vol.

We hebben alles geregeld. Het enige wat er nog toegevoegd moet worden zijn enthousiaste deelnemers met volle accu’s, opgepompte banden en wat goed weer. Dus twijfel niet, geef u op en sluit aan op 15 mei!

Laad uw accu’s de hele voorgaande nacht aan de tocht volledig op. Pomp ook uw banden goed op. Lukt dat niet, kom dan tijdig naar 0313, daar staat de servicewagen van RSR die u kan helpen.

Deze “Blijf-Mobiel-Tocht” is geschikt voor scootmobielen, rolstoelfietsen en driewielfietsen. De deelname is gratis voor deelnemers uit Doesburg e.o.

Inschrijving voor 11 mei 2019 via onderstaand formulier,
per E-mail; evenement@gehandicaptenraaddoesburg.org
of per telefoon 06-38681047

 

Inschrijving is gesloten.

 

 

Weergaven: 247

2 gedachten over “Scootmobieltocht 2019

  1. Goedemiddag ik orgenezeer in de regio arnhem toertochten met schootmobiel als er in de toekomst in Doesburg in rit is zou je mij dan willen verwittigen misschien zijn er wel deel nemers vanuit arnhem naar Doesburg willen komen en andersom gr Peter V D broek

    1. Hallo Peter,
      Zoals je in de rechter kolom kunt zien word er voor 2021 onder voorbehoud een tocht georganiseerd en wel op 13 mei 2021. Doordat we dan hoogstwaarschijnlijk nog steeds te maken hebben met het Covid-19 virus zijn er wel beperkingen aan de deelname van deze tocht. Zo zal er waarschijnlijk een maximum aantal deelnemers zijn, voorinschrijving verplicht (t.z.t.) en nog een aantal zaken om alle eventuele risico’s zoveel mogelijk te beperken.
      Wist je overigens dat we ook een routeboekje hebben uitgegeven? https://gehandicaptenraaddoesburg.org/sgrd-presenteert-routeboek-samen-op-weg/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.