Scootmobieltraining en Contactdag


Heeft u weleens het idee dat u zich niet prettig voelt in het verkeer met uw scootmobiel? Of er tegenop ziet om lastige obstakels te omzeilen? Voor al dit soort problemen verzorgt de SGRD op 15 oktober een scootmobieltraining in de sporthal van Beumerskamp. Deze wordt verzorgd door Veilig Verkeer Nederland en het lesmateriaal wordt u aangeboden door de SGRD.

De training wordt gecombineerd met een contactdag waar u allerlei informatie wordt aangeboden als het gaat om beperkingen. Dus deze middag is dus niet alleen bedoeld voor scootmobielrijders maar voor iedereen met welke beperking dan ook. WMO leverancier is aanwezigheid, Hillenaar opticien is aanwezig maar ook bijvoorbeeld Medipoint en anderen. Natuurlijk is de SGRD er ook met een kraam waar u ook met al u vragen terecht kunt.

Op 15 oktober gaat de sporthal voor bezoekers om 14.00 open en zal geopend worden met het uitreiken van ons jaarlijkse Toegankelijkheidsrapport. Dit rapport, dat dit jaar de toegankelijkheid tot sport en ontspanning voor mensen met een beperking, zal worden uitgereikt aan wethouder Bollen.

De SGRD nodigt u van harte uit voor deze middag en zal u graag welkom heten. De toegang is, net zoals de koffie en thee, uiteraard gratis.

Als de coronaregels blijven zoals ze nu zijn, moet u wel een QR-code tonen voor toegang. Heeft u geen QR-code en geen smartphone? Dan kunt u deze aanvragen op die hier volgende manier; Als u bent gevaccineerd bij een vaccinatiepunt van de GGD kunt u een papieren versie aanvragen. Dit kan via telefoonnummer 0800 1421.
Wat u dan nodig heeft is uw burger-sofinummer (deze staat op uw ID kaart) en de postcode. Hierna krijgt u de QR-code op papier toegestuurd,

Inschrijvingen voor de scootmobieltraining kunnen telefonisch gemeld worden bij voorzitter Jelle Berends, of per email: evenement@gehandicaptenraaddoesburg.org of via deze website.

 

Weergaven: 96

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.