SGRD organiseert weer een scootmobieltocht


Op woensdag 16 mei a.s. is het zover. Dan organiseert de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg e.o. de jaarlijkse scootmobieltocht. Er is wederom een mooie route voor u uitgestippeld.

Die woensdag starten we om 13.00 uur bij 0313 op De Linie 2. De route zal ons, Doesburg uitleiden langs goed begaanbare wegen richting Rheden brengen, waar we in het Wapen van Rheden verwacht worden voor een tussenstop. Het eindstation van deze tocht is wederom restaurant Grotenhuys, waar de deelnemers van verleden jaar nog van zullen weten hoe gastvrij wij daar onthaald zijn.

U kunt zich opgeven via de onderstaande contactgegevens. Dat is prettig voor ons, aangezien de diverse locaties graag van te voren weten op hoeveel personen ze mogen rekenen. Voor u geldt dat wanneer u zich tijdig, voor 11 mei, opgeeft u na afloop een mooie glimmende herinnering ontvangt.

Alles is al geregeld. Het enige wat er nog toegevoegd moet worden zijn enthousiaste deelnemers met volle accu’s, opgepompte banden en wat blikken zon. Dus twijfel niet, geef u op en sluit aan op 16 mei!

Deze “Blijf-Mobiel-Tocht” is ook geschikt voor rolstoelfietsen en driewielfietsen. De deelname is gratis.

Inschrijving voor 11 mei 2017 via onderstaand formulier (inschrijving gesloten)
of bij Miriam Meihuizen, telefoon 0313 482549, e-mail: mirmei@kpnmail.nl

 

Weergaven: 38

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.