Sivert Beertema neemt afscheid als penningmeester van de SGRD


Sivert Beertema heeft per 1 januari 2017 afscheid genomen als vrijwilliger en penningmeester van de SGRD.

Sinds 1 januari 2008 heeft hij tot volle tevredenheid van meerdere besturen als penningmeester de financiën van de stichting beheerd.

Maar hij was meer dan dat, want hij was tevens deelnemer aan het scholenproject. Hierbij was hij de specialist op de rolstoelhindernisbaan waar alle kinderen uit de hoogste klassen van de basisscholen van Doesburg, Angerlo en Drempt altijd met veel plezier aan deelnemen.

Verder was hij intensief betrokken bij de werkgroep parkeren, vervoer en toegankelijkheid en mede door de goede relaties met medewerkers van de gemeente heeft de werkgroep o.a. bij de herinrichting van de singels noodzakelijke adviezen kunnen inbrengen.

Ook de werkgroep die de scootmobieltochten en trainingen organiseert maakte dankbaar gebruik van zijn relaties met de verkeersregelaars, de mensen van het Rode Kruis en de personen op het stadhuis die de nodige vergunningen moeten verstrekken.

Hij beschikte voor de stichting over het “fingerspitzengefüll” om in de ambtelijke molen de wegen naar de juiste aanpak en oplossingen te vinden. Verder was hij door zijn betrokkenheid en bekendheid bij mensen met een beperking ook altijd bereid om zich voor hen 100 procent resultaatgericht in te zetten.

Sivert Beertema was een geweldige teamspeler binnen het bestuur en de werkgroepen en is bovendien een duizendpoot die je door zijn ervaring niet wilt missen omdat hij als vrijwilliger voor de SGRD eigenlijk onvervangbaar is.

Als dank voor al zijn activiteiten ontving hij leuk afscheidscadeau.
Sivert wordt als penningmeester opgevolgd door Harrie Niesink.

Bezoeken: 100

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.