Sport en ontspanning in Doesburg met een beperking


Onderzoek naar sport en ontspanning voor mensen met een beperking.

Op verzoek van wethouder van Veldhuizen is de SGRD gestart met een onderzoek naar sporten voor mensen met een beperking in Doesburg. We breiden dit uit naar sport en ontspanning, dus niet alleen bijvoorbeeld tennis en zwemmen maar ook naar onder andere een kaartje leggen of fotograferen.

Het doel van het onderzoek is om in beeld krijgen wat de mogelijkheden en onmogelijkheden op dit gebied zijn voor mensen met een beperking. We hebben een groot aantal verenigingen en clubs aangeschreven met de vraag wat zij doen voor de doelgroep. We zijn heel blij met de reacties die we inmiddels hebben ontvangen maar hopen op meer. Alleen zo kunnen we een duidelijk beeld schetsen en op zoek gaan naar oplossingen.

De verenigingen en clubs zijn de ene kant van het verhaal. De mensen met een beperking die willen sporten en/of ontspannen is de andere partij. Heeft u een plek gevonden waar u uw sport of hobby kan uitoefenen? Of is dit niet in de buurt en levert het problemen op met het vervoer? Laat het ons alstublieft weten! Mail uw ervaringen naar secretaris@gehandicaptenraaddoesburg.org of bel met Marion Berends, 0628587872.

Bezoeken: 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.