Stichting Gehandicapten Raad Doesburg organiseert een scootmobieltocht


Op woensdag 17 mei a.s. is het zover. Dan organiseert de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg e.o. een scootmobieltocht. Deze tocht zal de geschiedenisboeken in gaan als “De Gouden Leeuw tocht.”

Die woensdag starten we om 13.00 bij 0313 op De Linie 2. De route zal ons, zoals de naam al doet vermoeden, leiden langs restaurant de Gouden Leeuw in Laag Keppel. Daar wordt u een heerlijk kopje koffie of thee met gebak aangeboden. Via een mooie vervolgroute eindigt rond 16.00 weer in Doesburg, bij het restaurant van IJsselzicht.

U kunt zich opgeven via de onderstaande contactgegevens. Dat is prettig voor ons, aangezien de diverse locaties graag van te voren weten op hoeveel personen ze mogen rekenen. Voor u geldt dat wanneer u zich tijdig, voor 12 mei, opgeeft u na afloop een op naam gestelde herinnering ontvangt. Alles is al geregeld. Het enige wat er nog toegevoegd moet worden zijn enthousiaste deelnemers en wat blikken zon. Dus twijfel niet, geef u op en sluit u aan 17 mei! Deze “Blijf-Mobiel-Tocht” is ook geschikt voor rolstoelfietsen en driewielfietsen. De deelname is gratis.

Inschrijving voor 12 mei 2017 via: email: Jelle Berends of telefoon: 06 38681047

Weergaven: 18

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.