Themadag over toegankelijkheid


Bij Omroep Gelderland houden ze 28 september een themadag over toegankelijkheid. De hele dag laten ze Gelderlanders met een lichamelijke beperking aan het woord over hoe goed ze mee kunnen doen met de samenleving. De afgelopen weken is men met heel veel mensen op pad geweest om filmpjes te maken van obstakels waar ze tegenaan lopen, maar ook van fijne aanpassingen waardoor ze mee kunnen doen.

Ook maak ik een documentaire met Jan Troost uit Wijchen die vanuit zijn rolstoel al vijftig jaar vooropgaat in het vechten voor gehandicaptenrechten.

Een heel belangrijk onderdeel van de toegankelijkheidsdag is een groot onderzoek dat ze doen naar hoe Gelderlanders met een lichamelijke beperking zelf hun deelname aan de samenleving ervaren. Om een representatief onderzoek te kunnen doen, zijn er heel veel respondenten nodig. Zou je alsjeblief deze enquête willen invullen? En is het mogelijk de enquête zoveel mogelijk te verspreiden onder jullie contacten. Dat zou heel fijn zijn. De ingevulde enquêtes ontvang ik graag voor 23 september.

Hier is de link naar het onderzoek. Onderzoek Themadag Toegankelijkheid

Heel hartelijk dank voor de moeite.

Weergaven: 87

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.