Toegankelijkheidsrapport 2022


Zoals ieder jaar heeft de SGRD ook in 2022 gewerkt aan een toegankelijkheidsrapport. Dit maal geen nieuw onderwerp maar de stand van zaken in het fysieke domein. Wat is er gebeurd met de onderwerpen die we in het verleden hebben aangedragen? Wat is er verbeterd en welke onderwerpen verdienen nog aandacht. Wel zijn er enkele nieuwe zaken onder de aandacht gebracht zoals de goten in de nieuwe aangelegde Ooipoortstraat die ervoor zorgden dat bijvoorbeeld elektrische rolstoelen kantelden.

De SGRD is heel blij te kunnen constateren dat aan veel dingen is gewerkt. Als voorbeeld noemen we de fietsenstalling bij de bushalte op de Kraakselaan. Onderwerpen zoals de IJsselkade en het wild storten rond de afvalcontainers daarentegen verdienen zeker de volle aandacht.

Als extra onderzoek is er dit jaar op verzoek van wethouder van Veldhuizen een locatie onderzoek uitgevoerd door de SGRD voor het plaatsen van een rolstoel toegankelijk openbaar toilet in het centrum van Doesburg. Wij hebben hiervoor twee opties aangedragen die de wethouder nu verder gaat onderzoeken.

SGRD Toegankelijkheidsrapport 2022

 

Weergaven: 53

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.