Waar ligt uw drempel?


Op woensdag 4 oktober 2017 organiseert Gehandicaptenraad Doesburg een bijeenkomst waar we willen bespreken tegen welke drempels mensen met een beperking aan lopen. Of u nu gebruik maakt van een scootmobiel, een rolstoel, u met een rollator of met krukken loopt, de vraag is eenvoudig. Waar ligt uw drempel?

Wij komen samen in het restaurant van IJsselzicht aan de Van Brakellaan 54 op die vierde oktober. U kunt vanaf 13.30 binnen lopen, de middag begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Wij gaan dan graag met u in gesprek waar in Doesburg de toegankelijkheid problemen voor u oplevert. Dat kan zijn aan de openbare weg, problemen met stoepen of ongelijke wegen bijvoorbeeld. Of die winkel waar u maar niet binnen kan. Wij noteren uw opmerkingen, gaan deze inventariseren en spelen deze later anoniem door naar de gemeente. Dit met het voornemen om samen de drempels in Doesburg zoveel mogelijk weg te nemen.

Ook is het de bedoeling om terug te kijken op eerder gehouden scootmobieltochten en trainingen, hoe hebt u deze ervaren? Stelt u prijs op meer tochten? Ondertussen wordt u voorzien van koffie, thee een hapje en een drankje. Eerder zijn wij al geweldig op IJsselzicht ontvangen, zoals u zich misschien nog kan herinneren.

Met zijn allen kunnen we Doesburg beter toegankelijk maken voor iedereen met een beperking en wij hopen dan ook op een goede opkomst om dit mogelijk te maken. Graag aanmelden voor 1 oktober bij:
Jelle Berends tel 0638681047, email jelleberends-sgrd@ziggo.nl

Hier kunt u de flyer downloaden: Waar ligt uw drempel

Weergaven: 32

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.