Zonnige Gouden Leeuw scootmobieltocht met de SGRD


Woensdagmiddag op 17 mei om 13.00 uur was het zover, een grote groep scootmobielrijders verzamelde zich bij 0313 voor de Gouden Leeuw tocht, georganiseerd door de Stichting Gehandicapten Raad Doesburg e.o.

foto door: Corlène

Het zonnetje scheen heerlijk toen de bijna 30 scootmobielrijders, aangevuld door verkeersleiders, het Rode kruis, RSR en vrijwilligers van de SGRD het sein voor vertrek kregen. De tocht voerde de groep via de Oude IJssel dijk naar Laag Keppel waar hen in restaurant de Gouden Leeuw een heerlijk onthaal wachtte met koffie, thee en gebak. Verder ging de tocht, nu door het bos terug naar Doesburg en dat was heerlijk rijden met deze warmte.

De tocht eindigde bij het restaurant IJsselzicht, waar men op geweldige wijze verwelkomd werd met een verfrissend drankje en heerlijke hapjes. Er werden de beloofde herinneringen uitgedeeld, op naam gestelde oorkondes, wat iedereen erg leuk vond. De deelnemers waren erg enthousiast over de tocht en iedereen gaf aan de goede organisatie enorm te waarderen en graag de volgende keer voor een nieuwe tocht weer terug te komen.

De SGRD wil graag iedereen bedanken die deze tocht mogelijk hebben gemaakt, de verkeersregelaars, het Rode Kruis en RSR die voor een veilige rit hebben gezorgd en ook alle andere vrijwilligers voor hun inzet en tijd. Ook voor de mensen van de Gouden Leeuw en IJsselzicht is een dankwoord zeker op zijn plaats want mede door hen hebben we een fantastische middag mogen hebben.

De SGRD is blij met de geslaagde tocht en hopen zeker aan het verzoek van velen te voldoen om weer een volgende tocht te gaan organiseren.

 

Naar boven!
 

Weergaven: 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.